درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است

رهبر انقلاب بیان کردند: پیشرفت‌های کشور باعث عصبانیت و کلافه‌گی بدخواهان ایران شده است. البته در بخش‌هایی همچون مسائل اقتصادی ضعف‌هایی وجود دارد که بی‌شک برای رفع آنها باید تلاش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 13
کد خبر: ۲۷۵۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار جمعی از فرماندهان و مسئولان نیرو‌های مسلح به مناسبت سال جدید، نیرو‌های مسلح را حصار کشور و پناهگاه ملت در برابر هر عامل متجاوز خواندند و با تأکید بر تقویت مستمر آمادگی‌های حداکثری و مراقبت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای ایفای این مسئولیت ملی گفتند: پیشرفت‌های کشور باعث عصبانیت و کلافه‌گی بدخواهان ایران شده است. البته در بخش‌هایی همچون مسائل اقتصادی ضعف‌هایی وجود دارد که بی‌شک برای رفع آنها باید تلاش کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار، آمادگی سخت‌افزاری نیرو‌های مسلح را به معنای تقویت توان تسلیحاتی و ارتقا سازمانی، تشکیلاتی و معیشتی آن برشمردند و افزودند: در کنار آمادگی‌های سخت‌افزاری، آمادگی نرم‌افزاری یعنی ایمان به هدف و مأموریت خود و یقین به حقانیت مسیر بسیار مهم است که تلاش‌های خصمانه‌ای برای مخدوش کردن آن وجود دارد.

ایشان موجودیت اسلامی و مستقل نظام اسلامی را عامل برانگیختن دشمنی‌ها با آن دانستند و افزودند: آنچه دشمن را حساس می‌کند اسم جمهوری اسلامی نیست بلکه این اراده که کشوری بخواهد مسلمان، مستقل و با هویت باشد و برای عزت خود به دیگران تکیه نکند موجب عصبانیت آنها است.

رهبر انقلاب با اشاره به نمونه‌ای از برخورد‌های دوگانه زورگویان جهانی در مجاز دانستن مجهز بودن خود به شدیدترین و فاجعه‌بارترین انواع تسلیحات و غیرمجاز بودن پیشرفت دفاعی برای دیگران گفتند: یقین، ایمان، اراده، شجاعت و توکل به خدا باید به صورت حداکثری در نیرو‌های مسلح وجود داشته باشد چرا که ارتش‌های پرطمطراقی که در طول تاریخ از این ویژگی‌ها برخوردار نبودند، شکست خورده‌اند.

ایشان حفظ و ارتقای آمادگی‌های نرم‌افزاری در جامعه را نیازمند تلاش بخش‌های مختلف از جمله صداوسیما و دستگاه‌های تبلیغاتی دانستند و افزودند: خوشبختانه امروز کشور نه تنها از جنبه آمادگی‌های سخت‌افزاری بسیار جلوتر از گذشته است بلکه از جنبه نرم‌افزاری نیز بسیار پیشرفته است که نمونه آن اشتیاق وصف‌ناپذیر صد‌ها و هزاران جوان مؤمن و پر انگیزه برای حضور در میدان‌های نیازمند مبارزه است.

رهبر انقلاب همچنین با تبریک سال نو به همه نیرو‌های مسلح و خانواده‌های آنان از نقش ارزشمند همسران و خانواده‌ها در همراهی با نیرو‌ها برای تحقق مأموریت‌ها قدردانی کردند.

در ابتدای این دیدار سردار سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به حوادث سال ۱۴۰۳ در ایران و منطقه، از بیداری جهانی در مسئله فلسطین و ایستادگی تاریخی مردم غزه و لبنان در برابر جنایات رژیم صهیونیستی به عنوان قله‌هایی افتخارآمیز در مبارزه با ظلم یاد کرد و خاطره مجاهدان و فرماندهان شهید مقاومت را گرامی داشت.

سردار باقری، تقویت توان دفاعی و بازدارندگی، تولید تجهیزات و تسلیحات پیشرفته، برگزاری رزمایش‌های متعدد و با کیفیت، هماهنگی کامل بین نیرو‌های مسلح، کمک به پیشرفت و سازندگی کشور، هم‌افزایی کامل میدان و دیپلماسی و همکاری با دولت برای تحقق شعار سال را از برنامه‌ها و اقدامات نیرو‌های مسلح برشمرد و با تشکر از رئیس‌جمهور محترم بخاطر اهتمام در پشتیبانی از بخش دفاعی کشور گفت: نیرو‌های مسلح با پشتوانه مردمی در آمادگی کامل به سر می‌برند و حسرت دستیابی به اهداف شوم را بر دل دشمنان ایران خواهند گذاشت.

مطالب مرتبط
ارسال نظر